ALOHA en de kinderboekenweek ‘worden wat je wil’

van 6 tot 17 oktober 2021

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, ieder kind kan worden waar het van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of kok… kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Of ze worden geïnspireerd door hun idolen of helden: een bekende zangeres, voetballer of YouTuber. Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil! En met ALOHA wordt het nóg leuker om hierover te vertellen of te dromen. Over veel tot de verbeelding sprekende beroepen vind je een uitgebreide woordenschat in ALOHA 2 en in beperktere mate ook in ALOHA 1.

Met de handige zoekfunctie vind je snel en doeltreffend waar alles staat.

Om een indruk te geven worden hier de bladen over de boer, de brandweer en de politie getoond.

oktober 2021