Succesvolle workshop ALOHA

In september j.l. hebben wij weer op locatie de workshop ALOHA mogen verzorgen. Na de workshop de afgelopen 1,5 jaar online te hebben gegeven, was het als vanouds waardevol om de cursisten in het echt te zien. 

Tijdens de workshop zijn ALOHA 1 en ALOHA 2 uitgebreid aan bod  gekomen en is er uitleg gegeven over het gedachtegoed zoals de wetenschappelijke inzichten waarop de inhoud is gebaseerd. Daarnaast hebben de cursisten ALOHA met veel enthousiasme uitgeprobeerd, zodat zij na de cursus direct aan de slag kunnen met het vocabulaire. We hebben ook gesproken over de implementatie van ALOHA en met elkaar ervaringen uitgewisseld. Het was een inspirerende dag voor de cursisten én ons. 

Enkele reacties van de cursisten waren: 

“Goede verdeling tussen theorie, filmpjes en zelf proberen”

“Leuke dag”

“Dank voor de heldere en inspirerende uitleg”

Wilt u ALOHA ook leren inzetten in de dagelijkse communicatie of wilt u nog meer weten over ALOHA? Op 26 november 2021 vindt er weer een workshop plaats bij rdgKompagne in Utrecht. De workshop is bedoeld voor professionals en inschrijven is nog mogelijk! Voor meer informatie, zie: Basiscursus ALOHA (geaccrediteerde cursus) · rdgKompagne

oktober 2021