This image has an empty alt attribute; its file name is wie-zijn-wij-1024x682.jpg

Op basis van jaren onderzoeks- en praktijkervaring met kinderen die niet spreken hebben wij, Mandy Diepeveen, Loes Theunissen, Ans Kilkens en Hanny Weersink, het ALOHA vocabulaire ontwikkeld. We hebben ALOHA OC opgericht om het vocabulaire beschikbaar te stellen voor kinderen binnen Nederland en Vlaanderen die gebruik maken van een communicatiehulpmiddel. Ieder kind een stem, dat is ons streven.

Achtergrond ontwikkelaars

Mandy is logopedist en van 2013 tot 2021 werkzaam geweest binnen de peuter- en kinderrevalidatie van de Sint Maartenskliniek. Momenteel werkt zij als adviseur bij rdgKompagne.

Loes is logopedist en sinds 2001 werkzaam binnen de kinderrevalidatie van de Sint Maartenskliniek en ontwikkelaar van LOeS-werkwijze.

Ans is logopedist en taal- en spraakpatholoog en van 2003 tot 2019 werkzaam geweest binnen de peuter- en kinderrevalidatie van de Sint Maartenskliniek. In 2015 promoveerde zij op het onderzoek CAIS. Momentdeel werkt Ans als docent binnen de HAN.

Hanny is logopedist en taal- spraakpatholoog en sinds 1993 werkzaam binnen de kinderrevalidatie van de Sint Maartenskliniek.